Sinop Özel Eğitim Meslek Okulu

WEB https://sinopozelegitimmeslekokulu.meb.k12.tr
Adres : Korucuk Mahallesi Tırkışlar Sok. No74 SİNOP
VİZYON : Farklı özellikteki öğrencilerimize, seviyelerine uygun, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yapabilecekleri bir iş ve mesleğin temel becerilerini kazandırarak, geleceğin Türkiye’sinde kendisine, ailesine ve topluma yararlı, üretici birer yurttaş olarak yetişmelerini, toplum içinde yaşayabilecek bilgi, beceri ve sosyal alışkanlıkları edinmelerini sağlamak.
MİSYON : Biz; oluşturduğumuz güven ortamıyla, farklı özellikteki öğrencilerimizin var olan birikim ve potansiyelini ortaya çıkarır, yaşam boyu öğrenme isteği taşıyan, özgüven sahibi, kendi sorumluluğunu alabilen, topluma karşı sorumluluk duyan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştiririz.
BAŞARILAR : Okulumuzun spor kulübü faal olarak çalışmaktadır. Bu kulübün 24 üyesi vardır. Spor kulübü olarak çalışmalara devam edilmektedir. Okulumuz spor kulübü olarak şu dallarda faaliyet göstermektedir. 1- Atletizm 2- Masa Tenisi 3- Voleybol 4- Basketbol 5- Bocce Lisanslı Öğrenci Sayısı :25 ( Yirmibeş ) Yarışmalara Katılım : Spor kulübü olarak faaliyet gösterdiğimiz bütün dallarda yarışmalara katıldık. Katıldığımız bu yarışmalarda il bazında ve ulusal düzeyde dereceye girdik.

Saatler : 08.50-14.30
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Dolmuş ile
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Masa tenisi, voleybol, atletizm alanlarında derecelerimiz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Ulusal Ajan Proje çalışmaları yürütülmektedir.